Expertise

UI Design, UX advies, HTML/CSS/JS

Sector

Technologie

Deliverables

Sketch bestanden, Wireframes, Photoshop files, HTML/CSS/JS

Datacon

De Integratie Specialist

Datacon is een toonaangevende specialist in applicatie integratie en API Management oplossingen, die deze combineren met specifieke applicaties.

Sinds 1997 helpt Datacon zijn klanten bij het realiseren van ambitieuze projecten. Ze creëren informatie met behulp van iPaaS, API Management en andere relevante applicaties, waarbij hun kennis wordt gecombineerd met moderne technologie.

Dit alles vanuit het meest duurzame kantoor in Zuid-Nederland en met een team van 60 professionals.

De website van Datacon was verouderd, niet responsive en schoot tekort op het gebied van usability, design en eenvoud. Het komt steeds vaker voor dat wanneer een technologiebedrijf, zonder een interne designer, tekortschiet in deze belangrijke zichtbare aspecten.

Dan is het een goede zaak dat er mensen zijn zoals ik die in staat zijn om hen te helpen en te begeleiden hierin.

Flow charts, wireframes, ui design, html/css/js, enige nazorg en 4 maanden werk resulteerden in een modern, responsive en bruikbaar project.

Meindert van Duijvenbode

CEO en Mede-eigenaar

Hein heeft fantastisch werk verricht bij het ontwerp en de html-levering van onze nieuwe corporate BtoB-website. Hij begeleidde ons naar een uitstekend eindresultaat door een stap voor stap aanpak die resulteerde in een zeer efficiënt en effectief project. Ik zou Hein zeker aanraden!

Tools

Photoshop CC, Invision App, Sketch, Coda

Bezoek website

Delen!

[tinysocial_all]

Geen nonsense, maar eenvoudige en duidelijke oplossingen.

Start een project