Expertise

User Interface Design & UX Advies

Sector

Nieuws & Entertainment

Deliverables

Photoshop bestanden

Flair.be

Online Magazine voor Jonge Vrouwen

Flair is het perfecte platform voor de jonge vrouw tussen de 25 en 40 jaar oud. Elke week verbaast Flair zijn publiek met tips en trucs over de nieuwste mode, de heetste make-up en de meest trendy hotspots, met persoonlijke getuigenissen en makeovers van Flair-lezers.

Flair biedt regelmatig leuke verrassingen, zoals weekendtrips, superkortingen bij restaurants en leuke goodies voor de dames.

Flair vroeg om een vrouwelijk en strak ontwerp gericht op mobiel, aangezien 70% van de bezoekers op hun website browsen vanaf een mobiel apparaat was dit een van hun eerste vereiste. Hun roze merkkleur moest wel aanwezig zijn, maar ook weer niet te overweldigend. Het resultaat is mag er wel zijn.

De interface moest op zo'n manier worden opgezet dat alle inhoud die ze te bieden hadden zichtbaar moest zijn in een strak en duidelijk ontwerp. Ook was een van hun verzoeken om een vrij unieke opzet van hun artikelpagina te maken, na wat onderzoek kwam ik met een paar opties om uit te kiezen.

Dit alles in combinatie met hun merkkleuren om het best mogelijke resultaat voor hen te bereiken.

Diana Kotchieva

Digital Project Manager - Sanoma Belgium

Blij dat ik met Hein heb gewerkt! Hij is beslist een professional: Hij heeft me altijd creatieve ideeën en suggesties gegeven, voorbeelden van beste praktijken en slimme oplossingen. Hij leverde zijn milestones altijd op tijd af. Zeer beleefde persoon en leuk om mee te communiceren. Sterk aanbevolen!

Tools

Sketch, Photoshop CC, Invision App

Bezoek project

Delen!

[tinysocial_all]

Geen nonsense, maar eenvoudige en duidelijke oplossingen.

Start een project