Expertise

UI Design, UX advies, WordPress

Sector

Entertainment

Deliverables

Sketch bestanden, Photoshop bestanden, HTML/CSS, WordPress

Richard van Hooijdonk

Internationale keynote spreker, trendwatcher en futurist

Richard van Hooijdonk biedt inspirerende lezingen over hoe technologie invloed heeft op de manier waarop we leven, werken en zaken doen. Meer dan 420.000 mensen hebben zijn beroemde inspiratiesessies al bijgewoond, zowel in Nederland als in het buitenland.

Hij werkt samen met RTL-televisie en presenteert het wekelijkse radioprogramma 'Mindshift' op BNR-nieuwsradio. Van Hooijdonk is ook gastdocent op Nyenrode en Erasmus Universiteiten. Richard en ik kwamen in 2016 in contact voor een re-design van zijn website, het was verouderd, niet responsive en vertoonde een gebrek aan uniciteit.

Het was zeer duidelijk wat hij wilde. Een duidelijke, moderne, unieke en functionele ervaring. En dat is precies wat ik heb afgeleverd volgens hem.

Of het nu een mobiel, tablet of een 27-inch monitor is, het ontwerp past zich perfect aan binnen de afmetingen van het scherm. Dit zonder in te leveren op de leesbaarheid van de tekst of de bruikbaarheid van de gebruikersinterface.

Gebouwd op het populaire content management systeem WordPress en dankzij een uitstekend op maat gemaakt framework met een drag & drop pagina builder, custom post type builder en een template builder kon ik iets uniek neerzetten.

The Resultaat.

Een toename van 217% in het verkeer binnen de eerste 6 maanden! Richard was zo blij met de uitkomst dat ik tot nu toe nog steeds al zijn online werkzaamheden verzorg.

Tools

Photoshop CC, Invision App, WordPress

Bezoek project

Delen!

[tinysocial_all]

Geen nonsense, maar eenvoudige en duidelijke oplossingen.

Start een project