Expertise

User Interface Design

Sector

Bodybuilding & Fitness

Deliverables

Wireframes, Photoshop bestanden, UI Style guide

XXL Nutrition

Bodybuilding & Fitness Shop

XXL Nutrition is de snelstgroeiende webwinkel van voedingssupplementen in Europa en de eerste aanbieder in Nederland van vele leveranciers over de hele wereld.

Onlangs heeft XXL Nutrition een entree gemaakt in de Twinkle Top 100 webshops in Nederland. Ik voel me vereerd en trots om bij te dragen aan deze prestatie.

De oude website van XXL Nutrition was niet geoptimaliseerd voor een mobiele ervaring. Vanwege het toenemende verkeer vanuit mobiele apparaten zoals tablets en mobiele telefoons stond de vraag naar een responsive website bovenaan de lijst.

XXL Nutrition heeft een gebruiksvriendelijke website aangevraagd die de grootte automatisch aanpast aan de grootte van het scherm dat u gebruikt. Een responsive oplossing is het antwoord.

XXL Nutrition presenteert zichzelf op een dominante en sterke wijze maar toch professioneel. Daarom moest het nieuwe ontwerp een sterke stijl hebben met een professionele, moderne en authentieke uitstraling.

Ze wilden de kleuren van hun hoofdmerk behouden, rood en zwart, zonder te dominant over te komen. Een ondergrondse look was niet iets waar ze naar op zoek waren, dit omdat ze ook de meer casual atleten maar ook de die-hard atleten wilden bereiken.

Guus van Nunen

Marketing Manager XXL Nutrition

Hein levert maximale resultaten met minimale begeleiding. De man is altijd beschikbaar, is flexibel en in staat om een bevredigende relatie op te bouwen met zijn klanten. De samenwerking is uitstekend en ik raad Hein zeker aan.

Tools

Sketch, Photoshop CC, Invision App

Bezoek project

Delen!

[tinysocial_all]

Geen nonsense, maar eenvoudige en duidelijke oplossingen.

Start een project